mouse dosnt work when unity installs

Asked by bjorn@hekkvang.com on 2011-08-14

I cant get the mouse to work when unity is installed

Question information

Language:
English Edit question
Status:
Answered
For:
Ubuntu xserver-xorg-input-mouse Edit question
Assignee:
No assignee Edit question
Last query:
2011-08-18
Last reply:
2011-08-19
enubuntu (mr.tennents) said : #1

The question is not clear, can you repeat?
What are you doing when the mouse is freeze?

delance (olivier-delance) said : #2

Are you able to use mouse at boot menu ?
You talked of "Unity", does it work before and in which configuration ?

Yes i can use the mouse in boot menu. I have installed ubuntu 11.04 in
various machines. But only one of them have this problem. The mouse
worked before i installed driver for video card, then the unity came up
and the mouse lost its klick funktion. The marker is vorking.
(I am sorry if my english is not good.)

Den 17.08.2011 17:21, skrev delance:
> Your question #167951 on xserver-xorg-input-mouse in Ubuntu changed:
> https://answers.launchpad.net/ubuntu/+source/xserver-xorg-input-mouse/+question/167951
>
> delance requested more information:
> Are you able to use mouse at boot menu ?
> You talked of "Unity", does it work before and in which configuration ?
>

delance (olivier-delance) said : #4

Please, don't post with previous message included. It makes Web interface hard to read.
The issue is probably in graphic server. Could you post result of command: sudo lshw -C display

No i can not do that. I can not open the terminal. The klick funkton of
the mouse is not there.

Den 18.08.2011 07:50, skrev delance:
> Your question #167951 on xserver-xorg-input-mouse in Ubuntu changed:
> https://answers.launchpad.net/ubuntu/+source/xserver-xorg-input-mouse/+question/167951
>
> Status: Open => Answered
>
> delance proposed the following answer:
> Please, don't post with previous message included. It makes Web interface hard to read.
> The issue is probably in graphic server. Could you post result of command: sudo lshw -C display
>

delance (olivier-delance) said : #6

Please, don't post with previous message included. It makes Web interface hard to read.
To open a terminal, use Ctrl+Alt+T

Can you help with this problem?

Provide an answer of your own, or ask bjorn@hekkvang.com for more information if necessary.

To post a message you must log in.