video does not broadcast

Asked by vasilp on 2010-05-05

After updating to Ubuntu 10.04 I tried to connect with a user of Gtalk with video-chat. In the empathy my video appeared but the other party does not receive the video.

Question information

Language:
English Edit question
Status:
Answered
For:
Ubuntu empathy Edit question
Assignee:
No assignee Edit question
Last query:
2010-05-06
Last reply:
2010-05-07
Omer Akram (om26er) said : #1

do you get his video?

vasilp (vasilp) said : #2

Yes I receive video

On Wed, May 5, 2010 at 1:32 PM, Omer Akram
<email address hidden> wrote:
> Your question #109703 on empathy in ubuntu changed:
> https://answers.launchpad.net/ubuntu/+source/empathy/+question/109703
>
> Omer Akram posted a new comment:
> do you get his video?
>
> --
> You received this question notification because you are a direct
> subscriber of the question.
>

an (imleean) said : #3

I have the same promble.

i have install all the encodes like:
gstreamer0.10-plugins-ugly-multiverse
libtelepathy-farsight0
python-tpfarsight

my os is ubuntu 10.04

i can see my partner's video,he can't see mine.

Omer Akram (om26er) said : #4

can you please try gst-inspect | grep x264enc in a terminal and check what results it gives you if it comes empathy please install gstreamer0.10-plugins-ugly-multiverse and then try to make the call

an (imleean) said : #5

lee@lee-laptop:~$ gst-inspect | grep x264enc
x264: x264enc: x264enc

i do have install gstreamer0.10-plugins-ugly-multiverse already

Omer Akram (om26er) said : #6

an please open Help>debug and select gabble in the dropdown click 'clear' and then make the call and save those logs with the save button and attach it to the bug report. Furthermore I am trying to get my hands on a windows machine to test this.

Can you help with this problem?

Provide an answer of your own, or ask vasilp for more information if necessary.

To post a message you must log in.