Open subsystem Erroe

Asked by Harshal Raje on 2015-06-14

When I launch Stellarium for windows 64 (i have windows 7 64bit OS) i get an OpenGL subsystem error. The exact wording is as follows:

"Your OpenGL subsystem has problems. See log for details.
Ignore and suppress this notice in the future and try to continue in degraded mode anyway?"

Please help

Question information

Language:
English Edit question
Status:
Solved
For:
Stellarium Edit question
Assignee:
No assignee Edit question
Last query:
2015-06-14
Last reply:
2015-06-19
gzotti (georg-zotti) said : #1

gzotti suggests this article as an answer to your question:
FAQ #2570: “Common problems with version 0.13”.

Harshal Raje (harshalr) said : #2

Thanks for pointing to the FAQ.

highly appreciate it

On Sun, Jun 14, 2015 at 2:06 PM, gzotti <
<email address hidden>> wrote:

> Your question #268130 on Stellarium changed:
> https://answers.launchpad.net/stellarium/+question/268130
>
> Status: Open => Answered
>
> Related FAQ set to:
> Common problems with version 0.13
> https://answers.launchpad.net/stellarium/+faq/2570
>
> gzotti proposed the following answer:
> gzotti suggests this article as an answer to your question:
> FAQ #2570: “Common problems with version 0.13”.
>
> --
> If this answers your question, please go to the following page to let us
> know that it is solved:
>
> https://answers.launchpad.net/stellarium/+question/268130/+confirm?answer_id=0
>
> If you still need help, you can reply to this email or go to the
> following page to enter your feedback:
> https://answers.launchpad.net/stellarium/+question/268130
>
> You received this question notification because you asked the question.
>

gzotti (georg-zotti) said : #3

(From the OP's answer I assume it solved.)