no audio output in ubuntu 9.04 soundblaster live

Asked by Marathongman on 2009-04-10

no audio or garbled cd playback

Question information

Language:
English Edit question
Status:
Solved
For:
Checkbox Edit question
Assignee:
No assignee Edit question
Solved by:
Marc Tardif
Solved:
2009-04-13
Last query:
2009-04-13
Last reply:
2009-04-10
Best Marc Tardif (cr3) said : #1

I'm not sure I understand the question. Is the problem that sound is not working properly with a soundblaster live audio controller? Or, is the problem that the test in Checkbox for audio is not reporting the problem properly? Or, something else?

Marathongman (marathongman) said : #2

Thanks for the reply I now see the question was quite vague. I stumbled in the dark and got lucky it is working now. How I have no idea

Garrry Sudell (gsudell) said : #3

I have the same problem. How did you fix it?

Marathongman (marathongman) said : #4

> To: <email address hidden>
> From: <email address hidden>
> Subject: Re: [Question #67057]: no audio output in ubuntu 9.04 soundblaster live
> Date: Thu, 30 Apr 2009 21:50:49 +0000
>
> Your question #67057 on checkbox changed:
> https://answers.launchpad.net/checkbox/+question/67057
>
> Garrry Sudell posted a new comment:
> I have the same problem. How did you fix it?
>
> --
> You received this question notification because you are a direct
> subscriber of the question.

http://www.ubuntugeek.com/sound-solutions-for-ubuntu-904-jaunty-users.html

It Took Quite some time as I am new to ubuntu but I followed all of the instructions.

The article is the best I've run across and seems to cover everything. I highly
reccomend 9it. I hope it solves your problem too. Thanks for your reply.

_________________________________________________________________
Windows Live™: Keep your life in sync.
http://windowslive.com/explore?ocid=TXT_TAGLM_BR_life_in_synch_052009

Garrry Sudell (gsudell) said : #5

Thank you. It solved the problem for me.
Garry

--- On Sat, 5/2/09, Marathongman <email address hidden> wrote:

From: Marathongman <email address hidden>
Subject: RE: [Question #67057]: no audio output in ubuntu 9.04 soundblaster live
To: <email address hidden>
Date: Saturday, May 2, 2009, 4:39 PM

Question #67057 on checkbox changed:
https://answers.launchpad.net/checkbox/+question/67057

Marathongman posted a new comment:

> To: <email address hidden>
> From: <email address hidden>
> Subject: Re: [Question #67057]: no audio output in ubuntu 9.04 soundblaster    live
> Date: Thu, 30 Apr 2009 21:50:49 +0000
>
> Your question #67057 on checkbox changed:
> https://answers.launchpad.net/checkbox/+question/67057
>
> Garrry Sudell posted a new comment:
> I have the same problem. How did you fix it?
>
> --
> You received this question notification because you are a direct
> subscriber of the question.

http://www.ubuntugeek.com/sound-solutions-for-ubuntu-904-jaunty-
users.html

It Took Quite some time as I am new to ubuntu but I followed all of the
instructions.

The article is the best I've run across and seems to cover everything. I highly
reccomend 9it. I hope it solves your problem too. Thanks for your reply.

_________________________________________________________________
Windows Live™: Keep your life in sync.
http://windowslive.com/explore?ocid=TXT_TAGLM_BR_life_in_synch_052009

You received this question notification because you are a direct
subscriber of the question.