Assassin's Creed 1 terminal output - main question: dxregsvc?

Asked by Lessa on 2012-10-26

Main thing: Cannot find anything on dxregsvc.. just it in other logs when googling. Anything I can do to fix it? If anyone has any idea on how to fix any of the other stuff, I'm game. If anyone has any other suggestions on good games to play, too, hop right into that comment box and gimme a head's up. No idea how to log this to get the FULL output, soo.. if you wanna tell me that, too, that'd be awesome.

Here's output separated by specific ones (if there's a hex difference, pasted, if there's repeats, not pasted) after loading, without WINEDEBUG=-all unlike it says to do in the appdb, to get more error messages:
fixme:dsound:IDirectSoundBufferImpl_AcquireResources (0x328d8c0,00000000,0,(nil)): stub, faking success
fixme:dsound:IDirectSoundBufferImpl_AcquireResources (0x328db80,00000000,0,(nil)): stub, faking success
fixme:dsound:IDirectSoundBufferImpl_AcquireResources (0x328da10,00000000,0,(nil)): stub, faking success
fixme:dsound:IDirectSoundBufferImpl_AcquireResources (0x328de48,00000000,0,(nil)): stub, faking success
fixme:dsound:IDirectSoundBufferImpl_AcquireResources (0x328dcd0,00000000,0,(nil)): stub, faking success
fixme:dsound:IDirectSoundBufferImpl_AcquireResources (0x328e118,00000000,0,(nil)): stub, faking success
fixme:dsound:IDirectSoundBufferImpl_AcquireResources (0x328d4a8,00000000,0,(nil)): stub, faking success

fixme:d3d:resource_check_usage Unhandled usage flags 0x8.
fixme:d3d:resource_check_usage Unhandled usage flags 0x8.
fixme:d3d:resource_check_usage Unhandled usage flags 0x8.
fixme:d3d:resource_check_usage Unhandled usage flags 0x8.
fixme:d3d:resource_check_usage Unhandled usage flags 0x8.
fixme:d3d:resource_check_usage Unhandled usage flags 0x8.

fixme:d3d:resource_check_usage Unhandled usage flags 0x8.
fixme:dsound:IDirectSoundBufferImpl_AcquireResources (0x3283bf0,00000000,0,(nil)): stub, faking success
fixme:dsound:IDirectSoundBufferImpl_AcquireResources (0x327ec40,00000000,0,(nil)): stub, faking success
fixme:dsound:IDirectSoundBufferImpl_AcquireResources (0x32839e8,00000000,0,(nil)): stub, faking success
fixme:dsound:IDirectSoundBufferImpl_AcquireResources (0x3288848,00000000,0,(nil)): stub, faking success
fixme:dsound:IDirectSoundBufferImpl_AcquireResources (0x3283bf0,00000000,0,(nil)): stub, faking success
fixme:dsound:IDirectSoundBufferImpl_AcquireResources (0x327ec40,00000000,0,(nil)): stub, faking success
fixme:dsound:IDirectSoundBufferImpl_AcquireResources (0x3283bf0,00000000,0,(nil)): stub, faking success
fixme:dsound:IDirectSoundBufferImpl_AcquireResources (0x32839e8,00000000,0,(nil)): stub, faking success
fixme:dsound:IDirectSoundBufferImpl_AcquireResources (0x3283bf0,00000000,0,(nil)): stub, faking success
err:mmtime:TIME_MMTimeStop Timer still active?!

Loaded then alt+f4'd out because the termianl loads up way too much stuff:
fixme:d3d:resource_check_usage Unhandled usage flags 0x8. (times a billion)
fixme:dinput:joy_polldev joystick cannot handle type 21 event (code 96)
fixme:system:SystemParametersInfoW Unimplemented action: 59 (SPI_SETSTICKYKEYS)
fixme:system:SystemParametersInfoW Unimplemented action: 53 (SPI_SETTOGGLEKEYS)
fixme:system:SystemParametersInfoW Unimplemented action: 51 (SPI_SETFILTERKEYS)
err:mmtime:TIME_MMTimeStop Timer still active?!

Loaded with WINEDEBUG=-all like supposed to to get an okay enough output (had to contrl+c that sucker):
fixme:service:scmdatabase_autostart_services Auto-start service L"dxregsvc" failed to start: 2
fixme:gameux:GameExplorerImpl_VerifyAccess (0x13fb38, L"C:\\Program Files (x86)\\GOG.com\\Assassins Creed\\AssassinsCreed_Dx9.exe", 0x32f7b8)
fixme:dinput:IDirectInputDevice2WImpl_GetProperty DIPROP_VIDPID not implemented
fixme:dinput:IDirectInputDevice2WImpl_GetProperty DIPROP_VIDPID not implemented
fixme:dinput:IDirectInputDevice2WImpl_GetProperty DIPROP_VIDPID not implemented
fixme:dinput:IDirectInputDevice2WImpl_GetProperty DIPROP_VIDPID not implemented
^Cfixme:console:CONSOLE_DefaultHandler Terminating process 8 on event 0

Question information

Language:
English Edit question
Status:
Answered
For:
Ubuntu wine Edit question
Assignee:
No assignee Edit question
Last query:
2012-10-28
Last reply:
2012-10-28

Did you check the wine appdb for compatibility?

That is what the ubuntu forums are for. This is people exclusively asking for fixes

Can you help with this problem?

Provide an answer of your own, or ask Lessa for more information if necessary.

To post a message you must log in.