transmission won't block hibernation since 9.10

Asked by bossbruin on 2009-12-29

every since i updated to ubuntu 9.10 transmission will not block hibernation and my network connection disconnects. when i "wake" up the computer from hibernation the connection reconnects and transmission starts back up. i do have the box checked in preferences for blocking hibernation when torrents are active but this isn't working.

Question information

Language:
English Edit question
Status:
Solved
For:
Ubuntu transmission Edit question
Assignee:
No assignee Edit question
Solved by:
Charles Kerr
Solved:
2010-01-09
Last query:
2010-01-09
Last reply:
2009-12-29
Best Charles Kerr (charlesk) said : #1

This is a regression in 9.10. In that release of Ubuntu, the desktop manager uses a different interface than it did in 9.04, and Transmission wasn't updated.

The good news is that the fix for this issue has already been implemented and is currently in a pending SRU for 9.10. More information on this process can be found at https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/transmission/+bug/457123

bossbruin (bossbruin) said : #2

I followed up on the link you provided and decided to try the pre released updates for transmission however these did not fix my problem. I changed my power management setting to never put the computer in a sleep mode when inactive and this seems to have gotten around the problem. Thank you for your time.

bossbruin (bossbruin) said : #3

Thanks charles, that solved my question.