I don't get any sound from totem - Ubuntu Gutsy

Asked by deepak on 2008-03-02

Binary package hint: totem

I m new to ubuntu 7.10 n i am encountering a problem with totem 2.20.0-0ubuntu3 as it is giving no sound while playing any movie or song

ProblemType: Bug
Architecture: i386
Date: Sun Mar 2 21:04:38 2008
DistroRelease: Ubuntu 7.10
ExecutablePath: /usr/bin/totem
Package: totem-gstreamer 2.20.0-0ubuntu3
PackageArchitecture: i386
ProcCmdline: totem file:///media/disk-2/Thank%20You%20for%20Smoking/thank%20you%20for%20smoking.avi
ProcCwd: /home/deepak
ProcEnviron:
 PATH=/usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin:/usr/games
 LANG=en_IN
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: totem
Uname: Linux deepak-laptop 2.6.22-14-generic #1 SMP Tue Feb 12 07:42:25 UTC 2008 i686 GNU/Linux

Question information

Language:
English Edit question
Status:
Answered
For:
Ubuntu totem Edit question
Assignee:
No assignee Edit question
Last query:
2008-03-02
Last reply:
2008-03-03

This question was originally filed as bug #197668.

deepak (deepaksetia07) said : #1
Iulian Udrea (iulian) said : #2

Thank you for taking the time to report this issue and helping to make Ubuntu better. Examining the information you have given us, this does not appear to be a bug report so we are closing it and converting it to a question in the support tracker. We appreciate the difficulties you are facing, but it would make more sense to raise problems you are having in the support tracker at https://answers.launchpad.net/ubuntu if you are uncertain if they are bugs. For help on reporting bugs, see https://help.ubuntu.com/community/ReportingBugs

Thank you,

Iulian

Chris Brotherton (protonchris) said : #3

You might be missing the appropriate audio codec. What audio format is used in that file?

Johannes Pilkahn (j-pilkahn) said : #4

Do you have the "ubuntu-restricted-extras" package installed? If not do so, by opening a terminal and typing "sudo apt-get install ubuntu-restricted-extras"

If that doesn't fix the problem or is already done, can you please post the output of "cat /proc/asound/cards"? Thank you.

Bharadwaj Jaya (bharadwaj-j) said : #5

Did you enable restricted driver for your soundcard if any?

Can you help with this problem?

Provide an answer of your own, or ask deepak for more information if necessary.

To post a message you must log in.