Sound problem Ubuntu 8.10

Asked by Teddiebear on 2009-02-24

I've upgraded to 8.10 with clean install. I have a P3 laptop. The pulseaudio did not seem to work. I used a howto to set alsa as the default.
When I start-up the machine there is no sound when I login. However. if I click on restart before logging in the machine goes through the boot sequence and then the sound seems to be OK.

Is there something I can set or do to stop this that the machine gives sound from the first boot sequence?

Although the sound seems to be OK upon the boot-up and login the sound is a wee bit stuttery and hick-upping...

Question information

Language:
English Edit question
Status:
Answered
For:
Ubuntu pulseaudio Edit question
Assignee:
No assignee Edit question
Last query:
2009-02-24
Last reply:
2009-03-18
Tom (tom6) said : #2

If you are still having trouble with this then please post it as a new question. Only the most recent questions tend to get looked at so posting/re-posting a question just before america arrives online after work/school gives the best chance of getting a good few answers - such is the nature of the internet.
https://answers.launchpad.net/ubuntu/+addquestion

If the problem has been resolved then please follow the link to the forum thread and mark it as Solved but please give us a clue how you did manage to solve it and also use the button under where you type stuff in rather than giving me karma credit points for just sending this note to you.

Apologies, good luck and many regards from
Tom :)

Tom (tom6) said : #3

If you are still having trouble with this then please post it as a new question. Only the most recent questions tend to get looked at so posting/re-posting a question just before america arrives online after work/school gives the best chance of getting a good few answers - such is the nature of the internet.
https://answers.launchpad.net/ubuntu/+addquestion

If the problem has been resolved then please follow the link to the forum thread and mark it as Solved but please give us a clue how you did manage to solve it and also use the button under where you type stuff in rather than giving me karma credit points for just sending this note to you.

Apologies, good luck and many regards from
Tom :)

Tom (tom6) said : #4

Ooops, sorry for the double post here. I hope all is well and running smoothly.
Good luck and regards from
Tom :)

Can you help with this problem?

Provide an answer of your own, or ask Teddiebear for more information if necessary.

To post a message you must log in.