copy/paste cut/paste do not work

Asked by las on 2010-09-03

Binary package hint: openoffice.org

copy/paste cut/paste do not work when I go to paste special i get the attached screen shot

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 10.10
Package: openoffice.org-calc 1:3.2.1-6ubuntu1
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.35-19.28-generic 2.6.35.3
Uname: Linux 2.6.35-19-generic i686
NonfreeKernelModules: nvidia
Architecture: i386
Date: Fri Sep 3 11:40:18 2010
InstallationMedia: Ubuntu 10.04 "Lucid Lynx" - Alpha i386 (20100215)
ProcEnviron:
 LANGUAGE=en_GB:en
 LANG=en_US.utf8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: openoffice.org

Question information

Language:
English Edit question
Status:
Solved
For:
Ubuntu openoffice.org Edit question
Assignee:
No assignee Edit question
Solved by:
las
Solved:
2011-02-26
Last query:
2011-02-26
Last reply:
2011-02-25

This question was originally filed as bug #629280.

las (bandara-ls) said : #1

las, thank you for taking the time to report this issue and helping to make Ubuntu better. Examining the information you have given us, this does not appear to be a bug report so we are closing it and converting it to a question in the support tracker. We appreciate the difficulties you are facing, but it would make more sense to raise problems you are having in the support tracker at https://answers.launchpad.net/ubuntu if you are uncertain if they are bugs. For help on reporting bugs, see https://help.ubuntu.com/community/ReportingBugs . Your supposed to see the the window presented in the attached screenshot.

Tony Pursell (ajpursell) said : #3

Hi

Please give us some more information about what you have tried.

Are you saying that paste does not work at all (with Edit > Paste, the Paste icon on the toolbar, right click > Paste or Ctrl-V)?

Or are you saying the Paste Special does not give you what you expect? The options in the Paste > Special dialogue will depend on the data you have copied/cut.

Tony

las (bandara-ls) said : #4

Thank you for your respomce .It was due to application called Parcellite I use.when I close that problem goes away..