Unable to mount the selected volume.

Asked by trnkabalazs on 2007-06-02

mount: special device /dev/scd0 does not exist

mount: special device /dev/scd1 does not exist

Question information

Language:
English Edit question
Status:
Solved
For:
Ubuntu hal Edit question
Assignee:
No assignee Edit question
Solved by:
Markus Thielmann
Solved:
2007-06-03
Last query:
2007-06-03
Last reply:
2007-06-02

This question was reopened

trnkabalazs (trnkabalazs) said : #1

?

Markus Thielmann (thielmann) said : #2

Well, you should be a little more specific. What exactly are you trying to achive and what went wrong?

trnkabalazs (trnkabalazs) said : #3

Hello!
I tried open cd or dvd yesterday ok, now not exist and Xfburn don't see any devices.

trnkabalazs (trnkabalazs) said : #4

I tried to mount CD-ROM 1 and 2 but unable.

trnkabalazs (trnkabalazs) said : #5

Thanks Markus Thielmann, that solved my question.

trnkabalazs (trnkabalazs) said : #6

I tried to open cd-rom in winXP, but the xp don't see it, a can't open cd.
I think i have some hardware problem or what

trnkabalazs (trnkabalazs) said : #7

I have dual boot: ubuntu xp

trnkabalazs (trnkabalazs) said : #8

I tried to install the firmwire to LG GSA-4160 but it don't see any hardware.

Best Markus Thielmann (thielmann) said : #9

First, trnkabalazs, please be considerate with the message field. Don't open a new message for every sentence, since your flooding the supporters e-mail inbox.

As you noticed, you might experience a hardware failure for sure. So please ask your dealer for support, since we do not cover hardware defects in this technical support tracker.

Thanks for understanding! Please close the question.

trnkabalazs (trnkabalazs) said : #10

Thanks Markus Thielmann, that solved my question.