tried to add new user via users-admin and none is added

Asked by db429 on 2009-03-16

jaunty
gnome-system-tools 2.22.1-0ubuntu3

on installation i set up a user with encrypted home with alpha5-alternate-cd.

now i'd like to add a second user, so i started users-admin from panel and add on. after i close i try to switch to the user via fast-user-switch-applet, but the newly created user is not showing up, so i restarted users-admin and there the new user is missing.

what to do?

Question information

Language:
English Edit question
Status:
Answered
For:
Ubuntu gnome-system-tools Edit question
Assignee:
No assignee Edit question
Last query:
2009-03-16
Last reply:
2009-03-16
Chris Coulson (chrisccoulson) said : #1

Thank you for taking the time to report this issue and helping to make Ubuntu better. Examining the information you have given us, this does not appear to be a bug report so we are closing it and converting it to a question in the support tracker. We appreciate the difficulties you are facing, but it would make more sense to raise problems you are having in the support tracker at https://answers.launchpad.net/ubuntu if you are uncertain if they are bugs. For help on reporting bugs, see https://help.ubuntu.com/community/ReportingBugs .

Sam_ (and-sam) said : #2

Not sure about config in Jaunty, but maybe a restart or Terminal helps.
https://help.ubuntu.com/community/AddUsersHowto

https://help.ubuntu.com/community/EncryptedPrivateDirectory

Can you help with this problem?

Provide an answer of your own, or ask db429 for more information if necessary.

To post a message you must log in.