no sound in you tube

Asked by Thomas Duffy on 2008-05-30

I can watch videos in you tube but cannot get sound to work? i have flash player 9 installed other progs work fine with sound

Question information

Language:
English Edit question
Status:
Solved
For:
Ubuntu firefox-3.0 Edit question
Assignee:
No assignee Edit question
Solved by:
Johannes von Scheidt
Solved:
2008-05-30
Last query:
2008-05-30
Last reply:
2008-05-30

Remove the package and set the output software in System -> Settings -> Audio to Alsa.

Oh, sorry.
I mean the pulseaudio package. o.O

Thomas Duffy (patdeanryan) said : #3

Thanks Johannes von Scheidt, that solved my question.

Thomas Duffy (patdeanryan) said : #4

solved Thank you very much

Michael Nagel (nailor) said : #5

you might have get things working using libflashsupport thus not disabling pulse

randy (ynardz) said : #6

i have same problem here can watch video on youtube but there is not audio? i tried to follow the direction system-(setting) no setting on system. im using ubuntu 8.04.

Michael Nagel (nailor) said : #7

install libflashsupport :)

kiwipete (prboyce) said : #8

I too have issues with no sound whilst watching video on youtube.
I'm running Hardy Heron and sound works well when watching videos I have downloaded.
What exactly is this "libflashsupport" and how does one utilise it?
I have it installed.

Michael Nagel (nailor) said : #9

libflashsupport is a little library that makes pulse audio (the new audio system for hardy) work together with the flash player. you just have to install it by
sudo apt-get install libflashsupport
and it gets activate automatically. if things do still not work then, please open a new support request (to help us keep track) and maybe reference this question, there to avoid re-asking questons.

Gyzzmo (jgvf65) said : #10

Is this the same for 8.10 Intrepid? Sudo apt-get libflashsupport get answer that can not find

palladium_fan (palladium-fan) said : #11

The package libflashsupport is no longer available. It has been replaced by flashplugin-nonfree-extrasound. Use sudo apt-get install flashplugin-nonfree-extrasound to install it.

palladium_fan (palladium-fan) said : #12

By the by I had the same issue, no audio in Youtube. Installing the above plugin and restarting firefox solved the issue.

sudo apt-get install flashplugin-nonfree-extrasound

Gyzzmo (jgvf65) said : #13

Did that and still no sound. Do I need to go to system>preference> sound and change the preference from Puls audio to something else?

Gyzzmo (jgvf65) said : #14

Addition to my previous query- now I seem to have lost sound on everything. Still get the sound alert for new email.

james virden (jamesvirden) said : #15

THAKS