Can't play movies on Youtube

Asked by Nick on 2008-05-23

Binary package hint: firefox-3.0

I get a black screen and no movies. I see a 'replay' button. I press on the arrow on the bottom left of the little black screen but nothing loads.

ProblemType: Bug
Architecture: i386
Date: Fri May 23 09:29:31 2008
DistroRelease: Ubuntu 8.04
NonfreeKernelModules: nvidia
Package: firefox-3.0 3.0~b5+nobinonly-0ubuntu3
PackageArchitecture: i386
SourcePackage: firefox-3.0
Uname: Linux 2.6.24-16-generic i686

Question information

English Edit question
Ubuntu firefox-3.0 Edit question
No assignee Edit question
Last query:
Last reply:

This question was originally filed as bug #234190.

Nick (nickbikkal) said : #1
Nick Ellery (nick.ellery) said : #2

Hi Nick,

Do you have any form of flash installed? Do other flash sites work?

Iulian Udrea (iulian) said : #3

Thank you for taking the time to report this issue and helping to make Ubuntu better. Examining the information you have given us, this does not appear to be a bug report so we are closing it and converting it to a question in the support tracker. We appreciate the difficulties you are facing, but it would make more sense to raise problems you are having in the support tracker at if you are uncertain if they are bugs. For help on reporting bugs, see

Bhavani Shankar (bhavi) said : #4

you need to have extra repositories enabled..
To enable all the software repositories do ref this link..

after getting all the required repositories enabled

Type the following command in a terminal (applications -> accessories -> terminal)

sudo apt-get install flashplugin-nonfree

That should install flash


Bhavani Shankar.

shmerloc (omertzuk) said : #5

I've also tried that installation and it didn't work either, are there any further suggestions ?

Can you help with this problem?

Provide an answer of your own, or ask Nick for more information if necessary.

To post a message you must log in.