Unable to print to HP laserjet 1320 printer

Asked by Mark Sastry on 2012-06-02

I configured the printer as samba printer. This printer is a shared printer attached to a network computer. There were only two drivers available: HP 910 hpijs, 3.12.2 and HP 910, hpcups 3.12.2.

I tried both the drivers. With the driver, "HP 910, hpcups 3.12.2", I get "Idle - Processing page 1..." in printer status.

With other driver, "HP 910 hpijs, 3.12.2" I get "dle - Tree connect failed (NT_STATUS_ACCESS_DENIED)"

I hope I provided enough information. Please let me know if you need more.

Thanks.
Mark

Question information

Language:
English Edit question
Status:
Answered
For:
Ubuntu cups Edit question
Assignee:
No assignee Edit question
Last query:
2012-06-05
Last reply:
2012-06-05

Can the system with the printer connected print ok?

Mark Sastry (sastrymn) said : #2

Can the system with the printer connected print ok? Yes, it prints fine.

If you run:

smbtree

What is output?

Mark Sastry (sastrymn) said : #4

Here is the ouotput from smbtree:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
ISIINC
 \\PEDRO Win2008 STD Server
 \\MIRI
 \\MARK-PC
 \\DSKSTN
  \\DSKSTN\IPC$ IPC Service ()
  \\DSKSTN\web System default shared folder
  \\DSKSTN\video System default shared folder
  \\DSKSTN\usbshare3 Seagate RSS LLC
  \\DSKSTN\Share1
  \\DSKSTN\PimsleurSpanish
  \\DSKSTN\photo System default shared folder
  \\DSKSTN\music System default shared folder
  \\DSKSTN\MaryShared A Shared Folder
  \\DSKSTN\Linux Linux Files
  \\DSKSTN\homes user home
 \\DLINK-841AE7 DNS-321
  \\DLINK-841AE7\IPC$ IPC Service (DNS-321)
  \\DLINK-841AE7\Volume_1
  \\DLINK-841AE7\web_page Enter Our Web Page Setting
 \\BPEL
 \\ADMIN-PC admin-pc server (Samba, Ubuntu)
BELKIN
-----------------------------------------------------------------------------------------

The HP 1320 printer is attached to MARK-PC.

I hope this helps.
Thanks.
Mark

Looks like you haven't shared the printer via samba then, or the firewall is blocking the connection. Have you manually configured firewalling at all.

Can you help with this problem?

Provide an answer of your own, or ask Mark Sastry for more information if necessary.

To post a message you must log in.