asus 1001px, emachines em350, msi u100 webcam drivers

Asked by eric james belleca on 2011-08-05

I cant seem to get the webcam running...used camorama,cheese,ekigo....still nothing...

Question information

Language:
English Edit question
Status:
Answered
For:
Ubuntu cheese Edit question
Assignee:
No assignee Edit question
Last query:
2011-08-05
Last reply:
2011-08-05

Can you give the output of:

lsb_release -a; uname -a; lsusb

Thanks

lsb_release -a; uname -a; lsusb

No LSB modules are available.

Distributor ID: Ubuntu
Description: Ubuntu 10.04.3 LTS
Release: 10.04
Codename: lucid
Linux airforce-laptop 2.6.32-33-generic #71-Ubuntu SMP Wed Jul 20 17:30:40 UTC 2011 i686 GNU/Linux
Bus 005 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
Bus 004 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
Bus 003 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
Bus 002 Device 003: ID 04f3:0103 Elan Microelectronics Corp.
Bus 002 Device 002: ID 04f3:0217 Elan Microelectronics Corp.
Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
Bus 001 Device 002: ID 0402:7675 ALi Corp.
Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub

delance (olivier-delance) said : #4

Could you provide result of command
   sudo lshw -C multimedia
for actionparsnip

...installed Cheese on this emachine...working fine.... havent tried it with the msi u100..

Can you help with this problem?

Provide an answer of your own, or ask eric james belleca for more information if necessary.

To post a message you must log in.