Upgraded from 16.10 to 17.04, now blank screen only, no graphics

Asked by Quin Dennis on 2017-04-18

Been running Ubuntu for years, just upgraded to 17.04 from 16.10. Live USB wouldn't boot to graphics, nor would ISO. Used Software and Updates - New Version, it went through updates, on reboot, after Grub 17.04 selection, blank screen. HP Pavilion P7-1235 Radon Graphics, AMD Quad. No working system now.

Question information

Language:
English Edit question
Status:
Open
For:
Ubuntu Edit question
Assignee:
No assignee Edit question
Last query:
2017-04-19
Last reply:
2017-04-19

Did you have the proprietary video drivers installed before the upgrade?

Quin Dennis (quindennis) said : #2

The HP has been running for years with Ubuntu, so I presume I had whatever was needed to make it work for 16.10, with Budgie on top.

Quin Dennis - Cell: 512-210-4595 - Office: 512-216-2670

From: actionparsnip
Sent: Tuesday, April 18, 2017 1:43 PM
To: <email address hidden>
Subject: Re: [Question #622573]: Upgraded from 16.10 to 17.04, now blankscreen only, no graphics

Your question #622573 on Ubuntu changed:
https://answers.launchpad.net/ubuntu/+question/622573

    Status: Open => Needs information

actionparsnip requested more information:
Did you have the proprietary video drivers installed before the upgrade?

--
To answer this request for more information, you can either reply to
this email or enter your reply at the following page:
https://answers.launchpad.net/ubuntu/+question/622573

You received this question notification because you asked the question.

Quin Dennis (quindennis) said : #3

Also, since 17.04 wasn’t working, I’m just installing 16.10 again, the USB drive with 16 works fine, so wonder what was changed in 17 to break the graphics.

Quin Dennis - Cell: 512-210-4595 - Office: 512-216-2670

From: actionparsnip
Sent: Tuesday, April 18, 2017 1:43 PM
To: <email address hidden>
Subject: Re: [Question #622573]: Upgraded from 16.10 to 17.04, now blankscreen only, no graphics

Your question #622573 on Ubuntu changed:
https://answers.launchpad.net/ubuntu/+question/622573

    Status: Open => Needs information

actionparsnip requested more information:
Did you have the proprietary video drivers installed before the upgrade?

--
To answer this request for more information, you can either reply to
this email or enter your reply at the following page:
https://answers.launchpad.net/ubuntu/+question/622573

You received this question notification because you asked the question.

If you try a clean install of Zesty is that OK?

Quin Dennis (quindennis) said : #5

Hi, unfortunately not, an install (of the latest, release) leaves me
with no graphics, as does an attempted LiveBoot.

On 04/19/2017 01:59 AM, actionparsnip wrote:
> Your question #622573 on Ubuntu changed:
> https://answers.launchpad.net/ubuntu/+question/622573
>
> Status: Open => Needs information
>
> actionparsnip requested more information:
> If you try a clean install of Zesty is that OK?
>

--
Quin Dennis | t: 512.216.2670 <tel:512-216-2670> | c: 512.210.4595
<tel:512-216-2670>

Can you help with this problem?

Provide an answer of your own, or ask Quin Dennis for more information if necessary.

To post a message you must log in.