No audio in flash

Asked by liangzan on 2008-05-25

After the latest upgrade, there's no audio in flash. Checked through some of the major sites that used flash(eg, youtube, etc...) no sound at all

My system is:
Ubuntu Hardy
Firefox 3b5

Question information

Language:
English Edit question
Status:
Answered
For:
Ubuntu Edit question
Assignee:
No assignee Edit question
Last query:
2008-05-25
Last reply:
2008-05-25

This question was originally filed as bug #234702.

Nick Ellery (nick.ellery) said : #1

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. Unfortunately we can't fix it, because your description didn't include enough information.

Please include the information requested from the "Reporting Sound Bugs" section of [WWW] https://wiki.ubuntu.com/DebuggingSoundProblems as separate attachments.

Iulian Udrea (iulian) said : #2

Examining the information you have given us, this does not appear to be a bug report. We appreciate the difficulties you are facing, but it would make more sense to raise problems you are having in the support tracker at https://answers.launchpad.net/ubuntu if you are uncertain if they are bugs. For help on reporting bugs, see https://help.ubuntu.com/community/ReportingBugs

Thank you.

Please open a Terminal from the menu Applications->Accessories->Terminal and type:

sudo apt-get update
sudo apt-get upgrade
sudo apt-get install libflashsupport

give your user password when requested, you don't see nothing when you type it, then press enter.

Then please edit /etc/firefox/firefoxrc:

sudo gedit /etc/firefox/firefoxrc

and modify or add the row:
FIREFOX_DSP="aoss"

Hope this helps

Can you help with this problem?

Provide an answer of your own, or ask liangzan for more information if necessary.

To post a message you must log in.