sound dont work in 8.04

Asked by xx on 2008-04-27

okey im new in this systems... but i installed 7.10 few days ago.. and all worked fine except my sound.. in the beginning and then i updated my computer and it found "my driver for my soundcard or what ever" it at least worked... and now 2 night i installed 8.04 and updated my computer and then my sound dont work.. and i installed all updates and fine.. and still not working :/ can somebody help me ?
p.s sorry for my english

Question information

Language:
English Edit question
Status:
Answered
For:
Ubuntu Edit question
Assignee:
No assignee Edit question
Last query:
2008-04-27
Last reply:
2008-04-27

This question was originally filed as bug #223128.

xx (t0ddy87) said : #1

and still not work... sorry i forgot 1 word :D

Iulian Udrea (iulian) said : #2

Thank you for taking the time to report this issue and helping to make Ubuntu better. Examining the information you have given us, this does not appear to be a bug report so we are closing it and converting it to a question in the support tracker. We appreciate the difficulties you are facing, but it would make more sense to raise problems you are having in the support tracker at https://answers.launchpad.net/ubuntu if you are uncertain if they are bugs. For help on reporting bugs, see https://help.ubuntu.com/community/ReportingBugs

Please open a Terminal from the menu Applications->Accessories->Terminal and type:

sudo apt-get update
sudo apt-get upgrade
sudo apt-get install linux-ubuntu-modules-$(uname -r)

give your user password when requested, you don't see nothing when you type it, then press enter.

Hope this helps

Can you help with this problem?

Provide an answer of your own, or ask xx for more information if necessary.

To post a message you must log in.