10.04.3 liveusb (no sound at all)(no iwireless internet)

Asked by Maurice Johnson on 2012-11-18

Bought a new ASUS notebook! Tried using my liveusb and get no sound and no internet connectivity.

Question information

Language:
English Edit question
Status:
Answered
For:
Ubuntu Edit question
Assignee:
No assignee Edit question
Last query:
2012-11-18
Last reply:
2012-11-29
Fabio Marconi (fabiomarconi) said : #1

Thank you for taking the time to report this issue and helping to make Ubuntu better. Examining the information you have given us, this does not appear to be a bug report so we are closing it and converting it to a question in the support tracker. We understand the difficulties you are facing, but it is better to raise problems you are having in the support tracker at https://answers.launchpad.net/ubuntu if you are uncertain if they are bugs. You can also find help posting your problem in the support forum of your local Ubuntu's community http://loco.ubuntu.com/ or asking at http://askubuntu.com. For help on reporting bugs, see https://help.ubuntu.com/community/ReportingBugs.

Maurice Johnson (103730258b) said : #3

Fabio:

My issue with ubuntu_10.04 liveUSB Is not a bug issue as you have pointed out. So I now consider the bug report closed.

I have through other sources been pointed in the right direction to at least entertain the issue of solving no sound, and wireless connectivity. However I find it a daunting task to make modifications to the kernel in 10.04 and adding the packages and dependencies created by multiple sources like Debian, Ubuntu, and the intel Corp!

Can you help with this problem?

Provide an answer of your own, or ask Maurice Johnson for more information if necessary.

To post a message you must log in.