Problem of reconnecting Reliance EVDO data card

Asked by S V Ravi Chandra on 2010-11-29

If i once disconnect EVDO data card i am not able to connect it again from the menu., i have to remove and plug in again to get it connected,
every time i have to do the same to make it work.,
what is the solution?

Question information

Language:
English Edit question
Status:
Answered
For:
Ubuntu Edit question
Assignee:
No assignee Edit question
Last query:
2010-11-29
Last reply:
2010-11-30
marcus aurelius (adbiz) said : #1

there is nothing wrong. that is how it works on any system.

peter b (b1pete) said : #2

pls enter in a terminal command as follows

lsusb

and copy/paste its output here.

S V Ravi Chandra (ravi-svrc) said : #3

Mr.Peter, As you said the output of lsusb command is pasted below:

Bus 002 Device 005: ID 04f3:0230 Elan Microelectronics Corp.
Bus 002 Device 004: ID 12d1:140b Huawei Technologies Co., Ltd. EC1260 Wireless Data Modem HSD USB Card
Bus 002 Device 002: ID 8087:0020 Intel Corp. Integrated Rate Matching Hub
Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
Bus 001 Device 003: ID 0c45:6417 Microdia
Bus 001 Device 002: ID 8087:0020 Intel Corp. Integrated Rate Matching Hub
Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub

peter b (b1pete) said : #4

yes, your g3 modem is

Bus 002 Device 004: ID 12d1:140b Huawei Technologies Co., Ltd. EC1260 Wireless Data Modem HSD USB Card

what ubuntu release are you using ? pls copy/paste from a terminal output of

uname -a

command. tu.

Can you help with this problem?

Provide an answer of your own, or ask S V Ravi Chandra for more information if necessary.

To post a message you must log in.