Can't complete chmod

Asked by Edward B. on 2010-09-17

I downloaded Unetbootin on my Mini 9 running Dell's version of Ubuntu 8.04, but when I do "chmod +x ./unetbootin-linux," I get "no such file or directory"; same when I added "-471" to the end to make it conform to the actual name that appears on my desktop. What am I doing wrong?

Question information

Language:
English Edit question
Status:
Answered
For:
ubiquity Edit question
Assignee:
No assignee Edit question
Last query:
2010-09-17
Last reply:
2010-09-28
Geza Kovacs (gezakovacs) said : #1

Try changing your working directory to the location you downloaded the file to beforehand; if it's on your desktop "cd Desktop" should do the job. If you're completely unfamiliar with the command line, you can also right click the file, go to Properties, go to Permissions, and check "allow executing file" option.

Geza Kovacs (gezakovacs) said : #2

And of course after making the file executable just double-click it to make it run.

Edward B. (epb223) said : #3

I got as far as booting from the live USB, but then it says "cannot
mount /dev/loop0 (/cdrom/casper/filesystem.squashfs) on
//filesystem.squashfs."

On Fri, Sep 17, 2010 at 12:15 PM, Geza Kovacs
<email address hidden> wrote:
> Your question #125812 on UNetbootin changed:
> https://answers.edge.launchpad.net/unetbootin/+question/125812
>
> Geza Kovacs proposed the following answer:
> And of course after making the file executable just double-click it to
> make it run.
>
> --
> If this answers your question, please go to the following page to let us
> know that it is solved:
> https://answers.edge.launchpad.net/unetbootin/+question/125812/+confirm?answer_id=1
>
> If you still need help, you can reply to this email or go to the
> following page to enter your feedback:
> https://answers.edge.launchpad.net/unetbootin/+question/125812
>
> You received this question notification because you are a direct
> subscriber of the question.
>

delance (olivier-delance) said : #4

Do you use Wubi (installation of Ubuntu inside Windows) ?

Edward B. (epb223) said : #5

No, I was not using Wubi, this is an Ubuntu machine.

Anyway, I completed the installation after discarding Unetbootin.

Can you help with this problem?

Provide an answer of your own, or ask Edward B. for more information if necessary.

To post a message you must log in.