Trouble with left side menu in 0.17.0 version

Asked by Gerard on 2018-01-20

I've just installed 0.17.0 (64bits) version on my laptop computer (Dell latitude E6500) with windows 10. Navigation and stellar map display is working well but menus (bottom and left side) aren't visible. Nevertheless help information are provided for both menus when the mouse is on. Bottom menus commands are working when I'm clicking or using key shortcuts, but unfortunately it doesn't work for left side menu for both clicking and using key shortcuts (F1, F2....).
The log.txt file doesn't seem to have any failure record.
Thanks

Question information

Language:
English Edit question
Status:
Solved
For:
Stellarium Edit question
Assignee:
No assignee Edit question
Solved by:
Alexander Wolf
Solved:
2018-01-20
Last query:
2018-01-20
Last reply:
2018-01-20
Best Alexander Wolf (alexwolf) said : #1

Please use NVidia GPU for Stellarium or ANGLE mode.

gzotti (georg-zotti) said : #2

gzotti suggests this article as an answer to your question:
FAQ #2910: “Common problems with version 0.16/0.17”.

Gerard (gerard.k) said : #3

Thanks Alexander Wolf, that solved my question.

Gerard (gerard.k) said : #4

Despite I had read this information (try ANGLE mode) in the handbook as there's only one stellarium.exe file on my PC, I thought that it wasn't possible. Reading your answer, I typed in windows search bar "Stellarium angle mode" and a Stellarium (angle mode) link was proposed to me and it works! (I don't know but it works)
Thanks