Settings.MouseMoveDelay not working --- it is Settings.MoveMouseDelay

Asked by Jeremy Jones on 2018-01-17

The cause is a typo. (found by masuo comment #5)

Settings.MouseMoveDelay <--- your code

Settings.MoveMouseDelay <---document

http://sikulix-2014.readthedocs.io/en/latest/scripting.html#Settings.MoveMouseDelay

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I am trying to get an instant mouse click by using
Settings.MouseMoveDelay = 0

I have tried multiple different values: 500, 10, 5, 1, or 0
but the mouse speed is always the same (it appears to move at about default speed (0.5))
I have tried this on both 1.1.1 and 1.1.2

Any help would be appreciated,
Jeremy

Question information

Language:
English Edit question
Status:
Solved
For:
Sikuli Edit question
Assignee:
No assignee Edit question
Solved by:
masuo
Solved:
2018-01-18
Last query:
2018-01-18
Last reply:
2018-01-17
masuo (masuo-ohara) said : #2

Please explain your environmet(OS, Java version) to get the answer faster.

Jeremy Jones (jjones88) said : #3

Java version 8 update 91, Windows 7 Ultimate 64bit

Thanks masuo

TestMechanic (ndinev) said : #4

Unfortunately I can confirm the same problem on windows 10, java 8 latest, Sikuli form march 2017

Best masuo (masuo-ohara) said : #5

@Jeremy Jones

The cause is a typo.

Settings.MouseMoveDelay <--- your code

Settings.MoveMouseDelay <---document

http://sikulix-2014.readthedocs.io/en/latest/scripting.html#Settings.MoveMouseDelay

RaiMan (raimund-hocke) said : #6

@masuo
Standing here and clapping hands ;-)
LOL, I did not see that !!!!

Jeremy Jones (jjones88) said : #7

Thanks masuo, that solved my question.