'MadEventCmdShell' object has no attribute 'run_card'

Asked by Jose David Ruiz Alvarez on 2013-05-28

Dear MG5 support,

I'ld like to ask why I'm obtaining the following error when I try to run pythia on top of a parton sample:

./bin/madevent
launch in debug mode
************************************************************
* *
* W E L C O M E to M A D G R A P H 5 *
* M A D E V E N T *
* *
* * * *
* * * * * *
* * * * * 5 * * * * *
* * * * * *
* * * *
* *
* VERSION 5.1.5.9 *
* *
* The MadGraph Development Team - Please visit us at *
* https://server06.fynu.ucl.ac.be/projects/madgraph *
* *
* Type 'help' for in-line help. *
* *
************************************************************
load configuration from /gridsoft/ipnls/madgraph64/mg5_configuration.txt
Using default text editor "vi". Set another one in ./input/mg5_configuration.txt
Using default eps viewer "ggv". Set another one in ./input/mg5_configuration.txt
Using default web browser "firefox". Set another one in ./input/mg5_configuration.txt
MGME5>pythia run_01
compile directory
Command "pythia run_01 " interrupted in sub-command:
"pythia run_01" with error:
AttributeError : 'MadEventCmdShell' object has no attribute 'run_card'
Please report this bug on https://bugs.launchpad.net/madgraph5
More information is found in '/madgraph/ipnlcms/MadGraph5_v1_5_8/W_4jets/run_01_tag_1_debug.log'.
Please attach this file to your report.

Thanks,
Jose

Question information

Language:
English Edit question
Status:
Open
For:
MadGraph5_aMC@NLO Edit question
Assignee:
No assignee Edit question
Last query:
2013-05-28
Last reply:

Can you help with this problem?

Provide an answer of your own, or ask Jose David Ruiz Alvarez for more information if necessary.

To post a message you must log in.