does not start after re-install

Asked by Julian Hewitt-Smith on 2012-10-20

installed me-tv and it worked. later removed it (reason for this not relevant). then re-installed it. now it does not fire up and nothing shows

Question information

Language:
English Edit question
Status:
Answered
For:
Me TV Edit question
Assignee:
No assignee Edit question
Last query:
Last reply:
Revision history for this message
Frédéric Côté (frederic-cote) said :
#1

Hi Julian,

What is the version of me-tv ?
What Operating System are you using ?
Did you install a new version of me-tv or the OS ?
What is the output of the command "me-tv -v" ?

Cheers,
Frederic

On Sat, Oct 20, 2012 at 4:31 AM, Julian Hewitt-Smith <
<email address hidden>> wrote:

> New question #211768 on Me TV:
> https://answers.launchpad.net/me-tv/+question/211768
>
> installed me-tv and it worked. later removed it (reason for this not
> relevant). then re-installed it. now it does not fire up and nothing shows
>
> --
> You received this question notification because you are an answer
> contact for Me TV.
>

--
"In a world without walls, who really needs Windows"
"Nothing is foolproof because fools are so ingenious"

Revision history for this message
Julian Hewitt-Smith (ajhewittsmith) said :
#2

Hi Frederic, Thanks for your interest. I am away from home just now but
can say it was the latest me-tv, downloaded the day I posted my query.
OS is Ubuntu 12.04. I subsequently re-installed Ubuntu from scratch and
then re-installed me-tv. It worked as it had done the first time. I have
not meddled with it since. Regards, Julian

Revision history for this message
Frédéric Côté (frederic-cote) said :
#3

Hi Julian,

I will wait the "me-tv -v" output before continuing (So I'll wait for you
to get home :)

Cheers,
Frederic

On Sat, Oct 27, 2012 at 6:45 PM, Julian Hewitt-Smith <
<email address hidden>> wrote:

> Question #211768 on Me TV changed:
> https://answers.launchpad.net/me-tv/+question/211768
>
> Status: Answered => Open
>
> Julian Hewitt-Smith is still having a problem:
> Hi Frederic, Thanks for your interest. I am away from home just now but
> can say it was the latest me-tv, downloaded the day I posted my query.
> OS is Ubuntu 12.04. I subsequently re-installed Ubuntu from scratch and
> then re-installed me-tv. It worked as it had done the first time. I have
> not meddled with it since. Regards, Julian
>
> --
> You received this question notification because you are an answer
> contact for Me TV.
>

--
"In a world without walls, who really needs Windows"
"Nothing is foolproof because fools are so ingenious"

Can you help with this problem?

Provide an answer of your own, or ask Julian Hewitt-Smith for more information if necessary.

To post a message you must log in.