remaining time and kb info not showing up

Asked by Gio on 2008-05-20

the remaining time and kb information does not show up at all. Is this a bug? Remaining time is stuck as 00:00:00 and 0KB/s always even though it is downloading.

Question information

Language:
English Edit question
Status:
Solved
For:
LottaNZB Edit question
Assignee:
No assignee Edit question
Solved by:
Gio
Solved:
2008-05-22
Last query:
2008-05-22
Last reply:
2008-05-20
Gio (giomail) said : #1

Sorry, little more info.. I'm running ubuntu hardy heron 8.04

Severin Heiniger (severinh) said : #2

Hi Gio,

thanks for reporting this bug. It's probably related or identical to the bug reported here: https://bugs.launchpad.net/lottanzb/+bug/226299 . The video attached by this user clearly shows that both the remaining time and the download speed aren't displayed properly. And it's definitely not the bandwidth throttling feature. I'm not sure, but I don't think LottaNZB is to blame for this issue.

It's kind of late here in Switzerland and I've got a busy day tomorrow, but I'm sure we'll be able to track this problem down together with you and the other user who reported it.

You might consider running HellaNZB from command line without LottaNZB ("hellanzb -c ~/.lottanzb/hellanzb.conf" if you're using LottaNZB's standalone mode) and see if the download speed is displayed there. You could also post HellaNZB (most likely in ~/.hellanzb/log) and LottaNZB logs (when running LottaNZB from command line), but I guess this won't help much.

Lantash

Gio (giomail) said : #3

apparently a reboot was what I needed, seems to be working now. Even though sometimes it crashes for no apparent reason and doesn't show any error msgs. thanks everyone for the speedy responses