Pgm stops with error report when scanning Help and Sounds

Asked by lcrocilla on 2009-06-15

Program stops with error report when scanning the selected Help and Sounds. Program runs fine when I unselect the Help and Sounds Would appreciate any help on this. Should I try again and send the error report.?? Would appreciate any help on this!

Question information

Language:
English Edit question
Status:
Solved
For:
Little Registry Cleaner Edit question
Assignee:
No assignee Edit question
Solved by:
Nick
Solved:
2009-07-11
Last query:
2009-07-11
Last reply:
2009-07-11

This question was reopened

Nick (ub3rst4r) said : #1

Hi,

Thanks for submitting this information. Can you please tell me the version number, what windows your running, and if possible the error report.

Thanks!

lcrocilla (lcrocilla) said : #2

Hi Nick:

I appreciate your help on this matter. For your info I'm able to run a number of various other registry cleaners without any problems.

Vista Home Prem SP1
4GB Ram
HP 64 Bit Core 2 Quad
750 GB HD

I just sent the error report a few moments ago, I could not copy or attach..

Thanks,

Joe

lcrocilla (lcrocilla) said : #3

Sorry Nick I forget to give you the Version mumber.

v 1.3.1 Build date: 6/8/2009

Nick (ub3rst4r) said : #4

This looks like it just needs a little fixing. I will begin working on the problem as soon as I can. Thanks!

lcrocilla (lcrocilla) said : #5

Thanks Nick, that solved my question.

lcrocilla (lcrocilla) said : #6

What was solved?? The problem still exists.

Joe

lcrocilla (lcrocilla) said : #7

Thanks Nick, that solved my question.

lcrocilla (lcrocilla) said : #8

Nick:

Program still stops with scanning the sound events. Are you still working on it.??

Best Nick (ub3rst4r) said : #9

Hi, I will be releasing the fix for this with this version 1.3.2. This should be released any day now. If your wondering what I fixed, it was just a security error that wasnt being caught. You can try to see about fixing this yourself by making sure the program is run under administrator.

lcrocilla (lcrocilla) said : #10

Thanks Nick, that solved my question.

lcrocilla (lcrocilla) said : #11

Hi Nick:

Ran the latest LRC v1.3.2 and the program ran fine, thanks for all your help in resolving the problem.

Joe