missing kill button for zombie builds

Asked by Assaf Paz on 2012-05-02

https://launchpad.net/~damagedspline/+archive/waze-qt : build has failed according to a mail I have recieved, yet on the launchpad they marked as still building. You should add a button to force a kill.

btw, i still dont understand why the build has failed as the 'build finished successfully' according to the log.

Question information

Language:
English Edit question
Status:
Answered
For:
Launchpad itself Edit question
Assignee:
No assignee Edit question
Last query:
2012-05-02
Last reply:
2012-05-03
William Grant (wgrant) said : #1

Could you forward the email to <email address hidden> so I can see exactly what's gone wrong?

Assaf Paz (damagedspline) said : #2

i accidentally erased the mail, since issue is easily reproducible, i will reupload the sources tonight and forward the log.

Assaf Paz (damagedspline) said : #3

Update: I have upload a new source with the only difference of changing the Architecture field (debian/control) to all from any.
Package was accepted, but this time no "Failed" was accepted.

This build seems to be stuck as well - see https://launchpad.net/~damagedspline/+archive/waze-qt/+build/3458252

Assaf Paz (damagedspline) said : #4

(No "Success" message was recieved either)

William Grant (wgrant) said : #5

Your package is buggy in a very strange way -- it says it's version 0.0.8-6, but builds a changes file with version 0.0.8. This is a situation we've never seen before, so the builders don't handle the failure gracefully. That's bug #993642.

I suggest you have a read of <http://developer.ubuntu.com/packaging/html/>. It looks like you've manually built your source package rather than using tools that easily produce a correct one. I've cancelled all the existing builds, but please don't upload again until it's producing the right version.

Can you help with this problem?

Provide an answer of your own, or ask Assaf Paz for more information if necessary.

To post a message you must log in.