Problems with uploading to ppa

Asked by Nikita Tsukanov on 2011-05-17

I've uploaded my keys, created a ppa and then tried to upload my package to it. dput says "Successfully uploaded packages." but I cann't find the package in the build queue or in the ppa.

It looks like that some error occured, but I cann't figure out what's wrong.

Question information

Language:
English Edit question
Status:
Solved
For:
Launchpad itself Edit question
Assignee:
William Grant Edit question
Solved by:
Nikita Tsukanov
Solved:
2011-05-18
Last query:
2011-05-18
Last reply:
2011-05-17
Aaron Bentley (abentley) said : #1

Could you please post the output from dput?

Nikita Tsukanov (keks9n) said : #2

dput ppa:keks9n/main toshiba-acpi-fix_0.0.3_source.changes
Checking signature on .changes
gpg: Signature made Tue May 17 23:24:47 2011 MSD using RSA key ID 6CD75A2E
gpg: Good signature from "Nikita Tsukanov <email address hidden>"
Good signature on /home/keks/toshacpi/deb/toshiba-acpi-fix_0.0.3_source.changes.
Checking signature on .dsc
gpg: Signature made Tue May 17 23:24:35 2011 MSD using RSA key ID 6CD75A2E
gpg: Good signature from "Nikita Tsukanov <email address hidden>"
Good signature on /home/keks/toshacpi/deb/toshiba-acpi-fix_0.0.3.dsc.
Uploading to ppa (via ftp to ppa.launchpad.net):
  Uploading toshiba-acpi-fix_0.0.3.dsc: done.
  Uploading toshiba-acpi-fix_0.0.3.tar.gz: done.
  Uploading toshiba-acpi-fix_0.0.3_source.changes: done.
Successfully uploaded packages.

William Grant (wgrant) said : #3

Here's a snippet of the log from your upload:

2011-05-17 20:45:38 DEBUG Sent a mail:
2011-05-17 20:45:38 DEBUG Subject: toshiba-acpi-fix_0.0.3_source.changes rejected
2011-05-17 20:45:38 DEBUG Recipients: keks-n <email address hidden>
2011-05-17 20:45:38 DEBUG Body:
2011-05-17 20:45:38 DEBUG Rejected:
2011-05-17 20:45:38 DEBUG Unable to find distroseries: experimental

You should have an email telling you that 'experimental' isn't an Ubuntu series. Check debian/changelog.

Nikita Tsukanov (keks9n) said : #4

Oh, thanks.

Nikita Tsukanov (keks9n) said : #5

Hm, I've got email only for the last upload... May be the ppa was still inactive or something like that.