Esmska vícekrát na jednom pc?

Asked by Romaine

Ahoj, tento prográmek jsem objevila úplně náhodou a musím říct, že je skvělý! Opravdu moc děkuji tvůrcům. Chtěla jsem zkusit používat tento prográmek v 1 PC 2x. Stáhla jsem si tu multiplatformní verzi a nastavila vše, co potřebuji - včetně čísla odesilatele (mé číslo) a kontaktů. Chtěla jsem si to udělat i pro druhé číslo a esmska.exe jsem u druhé složky přejmenovala na esmska2.exe Po spuštění je tam ale nastavení z té prvotní. Nejde to nějak udělat, abych to mohla mít spuštěné 2x? Případně do další verze přidat nějakou možnost přihlášení více uživatelů s vlastním nastavením nebo tak něco? Díky za pomoc a ještě jednou MOC děkuji za program!!!

Question information

Language:
Czech Edit question
Status:
Solved
For:
Esmska Edit question
Assignee:
No assignee Edit question
Solved by:
Kamil Páral
Solved:
Last query:
Last reply:
Revision history for this message
Best Kamil Páral (kamil.paral) said :
#1

Ahoj,
chvála mě těší, můžeš zvážit finanční příspěvek :)

Pokud chceš Esmsku používat pro více uživatelů (např ty a tvůj přítel), potom si vytvořte různé profily v operačním systému a vše bude fungovat (na tomto principu funguje většina programů).

Pokud chceš Esmsku pouštět vícenásobně z důvodu, že máš více SIM karet a chceš aby to vypadalo, že odesíláš z různých čísel (a nechce se ti to pořád měnit v nastavení), tak bohužel jednoduchou změnu odesilatele zatím Esmska neumí. Dá se to obejít tím, že si stáhneš ještě přenosnou verzi Esmsky (Portable version, pokud tedy používáš Windows), která ukládá všechno nastavení do své složky a nikoliv do systému. Potom ale budeš muset zadat i všechny svoje kontakty, udržovat je v obou verzích programu, atd. Ale možné to je.

Revision history for this message
Romaine (romaine) said :
#2

Ahoj, děkuju za radu! Použila jsem tu portable verzi. Funguje to skvěle, i když nejdou spustit zaráz, ale to je už detail. Jakmile budou nějaké finance, tak určitě přispěju. Na takové věci ráda! Zvlášť, když sem koukala na plánované změny, které budou určitě super.

Revision history for this message
Romaine (romaine) said :
#3

Thanks Kamil Páral, that solved my question.