Brána O2

Asked by dag

Všimla jsem si, že v programu přibývají různé brány. Bylo by možné přidat další bránu pro O2? Vlastním tarif České servisní správní - pod O2. V tarifu mám předplaceno 200 volných zpráv, které telefonem nečerpám (zrakový problém). Uvítala bych, kdybych je mohla využít ve Vašem programu a posílat zprávy přes tuto bránu. Bez reklamy a s uvedením odesílatele - moje tel. číslo. Používám zatím O2 registrace , ale občas jsou zprávy díky odeslílateli 999... a reklamě smazány ještě před přečtením. Na Váš projekt jsem již 2x přispěla a ráda Vás opět podpořím, pokud mi můžete tímto pomoci. Díky za Vaši snahu. Dag

Question information

Language:
Czech Edit question
Status:
Answered
For:
Esmska Edit question
Assignee:
No assignee Edit question
Last query:
Last reply:
Revision history for this message
Kamil Páral (kamil.paral) said :
#1

Pokud máte zájem o nějakou další bránu, můžu tento požadavek přidat do seznamu požadovaných bran:
http://code.google.com/p/esmska/issues/list?q=label:Type-Gateway

Neuvedla jste ale odkaz na tu bránu, o které mluvíte.

Revision history for this message
dag (dag-vasickova) said :
#2

Omlouvám se. Tady : http://www.ceskaspravni.cz/

Revision history for this message
Kamil Páral (kamil.paral) said :
#3

Po otevření stránky se mi uprostřed zobrazila reklama a nejde zavřít. Co jsem byl schopen vidět okrajemi stránky, tak nevidím žádný odkaz na SMS bránu ani nic podobného.

Já nevím, jestli si rozumíme. Esmska umí používat *webové SMS brány*. Musíte mi dát odkaz na webovou bránu, tzn. webovou stránku, kde zadáváte potřebné údaje (příjemce, text apod) když chcete poslat smsku z prohlížeče.

Revision history for this message
dag (dag-vasickova) said :
#4

Aha, už chápu, jak Váš projekt funguje. To byla vlastně stránka operátora. Zde bez reklamy - http://www.ceskaspravni.cz/12-nejcasteji-kladene-dotazy. Zkuste se tam, prosím, porozhlédnout, ale obávám se, že neumožňují posílání sms z prohlížeče, protože nabízí internet jen v mobilu. Moc by mi pomohlo, kdyby to fungovalo. Volné sms vůbec nečerpám. Můžete mi poradit, jak se šikovně u nich zeptat, zda takovou bránu mají, abych je nemátla dotazem jako Vás. Díky za pomoc.

Revision history for this message
Kamil Páral (kamil.paral) said :
#5

Přesně tak, aby šla brána přidat do Esmsky, tak musí existovat stránka, přes kterou lze stejnou sms poslat z prohlížeče. Esmska totiž jen simuluje webový prohlížeč a vyplní potřebná políčka.

Pokud váš operátor bránu pro webový prohlížeč nemá, nelze ji podporovat v Esmsce.

Can you help with this problem?

Provide an answer of your own, or ask dag for more information if necessary.

To post a message you must log in.