vsechny operatory

Asked by tomaszmartynek@seznam.cz

mam jeste jednu otazku. funguje to tedy bez jakychkoliv problemu na vsechny 3 nase ceske operatory? nemusim se bat ze treba je tam nejake omezeni na pocet sms za den? muzu si normalne vytvorit seznam a posilat kolik chci denne sms kde chci? a opravdu dojdou vsem kdyz dam hromadne posilani zprav?

chci se dale zeptat, v nastaveni je ze si muzu nechat pridat podpis k odeslane sms (jmeno a tel cislo) , zkousel jsem na sam na sebe (t-mobile) ale nikde zaden podpis,ani jmeno , normalne mi prijde zprava od t-zones. na co tam je pak ten podpis?

a jeste je tam moznost v programu zaskrtnuti moznost poslani dorucenky. to mam chapat jak? ze ten dotycny mi posle zpravu ze do dostal? nebo se mi neco zobrazi v te aplikaci samotne? bo nikde nic nevidim a zadna dorucenka taky neprisla

prosim o vysvetleni mych problemu,dekuju

Question information

Language:
Czech Edit question
Status:
Answered
For:
Esmska Edit question
Assignee:
No assignee Edit question
Last query:
Last reply:
Revision history for this message
Kamil Páral (kamil.paral) said :
#1

Esmska je jen rozhraní k webovým branám. Platí pro ni tudíž stejná omezení. Pokud věříš, že sms dojde při poslání přes web Vodafonu, pak stejnou šanci poskytuje i Esmska. Pokud je tam nějaké omezení (např. kolik zpráv za minutu lze odeslat), pak to stejné platí pro Esmsku. Ta by měla veškeré chybové hlášky detekovat a zobrazit. Pokud vyžaduješ větší míru spolehlivosti, tak můžeš využít některou z placených bran, je jich tam na výběr dost, jak českých, tak mezinárodních.

Podpis a doručenku podporují jen některé brány, jak je popsáno v kontextové nápovědě u daných polí. Typicky pak dojde sms z (jakoby) tvého čísla, případně ti dojde doručenka ve formě smsky. Když to brána nepodporuje, tak to samozřejmě nic neudělá.

Can you help with this problem?

Provide an answer of your own, or ask tomaszmartynek@seznam.cz for more information if necessary.

To post a message you must log in.