unable to automount ecryptfs while reboot?

Asked by vinodh on 2010-10-26

Hi,

  I have successfully configured ecryptfs and mounted in fedora 9, everything seems to work, but if i reboot the server, the mount seems to disappear, i have added the mtab entries in fstab, but yet im unable to auto mount ecryptfs when m/c is rebooted,

Please help me step by step procedure of configuration of ecryptfs and how to automount ecryptfs even after a reboot of the server..

Thanks,
Vinodh

Question information

Language:
English Edit question
Status:
Answered
For:
eCryptfs Edit question
Assignee:
No assignee Edit question
Last query:
2010-11-14
Last reply:
2010-11-15
Launchpad Janitor (janitor) said : #1

This question was expired because it remained in the 'Open' state without activity for the last 15 days.

vinodh (vinodh-tripleh) said : #2

Hi,

 I have successfully configured ecryptfs and mounted in fedora 9,
everything seems to work, but if i reboot the server, the mount seems to
disappear, i have added the mtab entries in fstab, but yet im unable to
auto mount ecryptfs when m/c is rebooted,

Please help me step by step procedure of configuration of ecryptfs and
how to automount ecryptfs even after a reboot of the server..

Thanks,
Vinodh

Serge Hallyn (serge-hallyn) said : #3

> Please help me step by step procedure of configuration of ecryptfs and
> how to automount ecryptfs even after a reboot of the server..

Maybe there is an option I'm unaware of, but - how and where would
you expect to provide the password?

Can you help with this problem?

Provide an answer of your own, or ask vinodh for more information if necessary.

To post a message you must log in.