Icon for 'Hub connected' (Red display = "False" | Green display = "True") remains "False" (Red display) even when connected to a certain hub.

Asked by H.A.

A tab of a hub contains an icon and a text (hub name). Green display (monitor) icon means that you are connected to the hub, and the red one indicates an unsucceeded connection.

Now, all icons of tabs show a red display icon, the connected hubs as well.

What can the reason be?

P.S. When using DC++ tab styles (Settings > Appearance > Tabs > Let DC++ draw tabs), I don't have the problem, but when switching to standard Windows tabs (Settings > Appearance > Tabs > Use standard Windows tabs) it comes back.

Question information

Language:
English Edit question
Status:
Answered
For:
DC++ Edit question
Assignee:
No assignee Edit question
Last query:
Last reply:
Revision history for this message
H.A. (tiptop) said :
#1

Additional information:
Rebuilding Icon Database (Windows 7) and restarting the pc doesn't solve the problem. I've got this issue after upgrading to the newest version of DC++ (0.791).

Revision history for this message
H.A. (tiptop) said :
#2

Additional information:
Rebuilding Icon Database (Windows 7) and restarting the pc doesn't solve the problem. I've got this issue after upgrading to the newest version of DC++ (0.791).

Revision history for this message
poy (poy) said :
#3

hey,

this is a known problem (as you can see in the linked bug page). it will be fixed in the next version.

Can you help with this problem?

Provide an answer of your own, or ask H.A. for more information if necessary.

To post a message you must log in.